BALIKESİR / EDREMİT - Göbelezoğlu Ortaokulu

Mrt

12 Mart 1921 tarihinde TBMM´de yapılan oylama sonucunda Mehmet Akif´in şiiri, İstiklal Marşı olarak kabul edilmiştir.

Mrt

8. sınıf öğrencilerimiz Şehit Mustafa Serin Fen Lisesini ziyaret ettiler.

Mrt

"İstiklâl Marşımızı Ezbere Güzel okuma Yarışması" 'nı okulumuz öğrencilerinden Yağmur YILANCI kazanmıştır. Yarışmaya katılan öğrenci ve jüri üyesi öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında yaptığımız tatbikat sonucu 2.35 dk 'da öğrencilerimiz okuldan tahliye edilmiştir.

Şbt

8. Sınıf öğrencilerimize yönelik tanıtım ve yönlendirme çalışmaları kapsamında yaptığımız okul ziyaretinden görüntüler.

Şbt

8. Sınıf öğrencilerimiz ilçemizde bulunan Meslek Lisesini ziyaret etti ve öğrencilerimize okul tanıtımı yapıldı.

Şbt

Fen Bilimleri Öğretmenimiz Onur KILAVUZ'un okulumuz amblemi üzerine yaptığı "intarsia" çalışması.