BALIKESİR / EDREMİT - Göbelezoğlu Ortaokulu

Eyl

Okulumuz rehber öğretmenleri tarafından anasınıf ve 5. sınıflarımıza yönelik oryantasyon çalışması yapılmıştır.

Haz

Edremit Yaşayan Okullar Projesi kapsamında Remzi Molvalıoğlu Ortaokulu, Göbelezoğlu Ortaokulu, Yolören Esin Akpınar Ortaokulu ve Altınoluk Niyazi Erol İmam Hatip Ortaokulu'nda 3.Grup okul müdürleri olarak yaptığımız okul ziyaretlerinde fikir paylaşımlarında bulunarak faydalı bir çalışma gerçekleştirdik.

Haz

Ayvalık kulüpler arası olan minikler kategorisinde 5/D sınıfı 326 numaralı öğrencimiz İrem TINMAZ 1. oldu. Balıkesir kulüpler arası olan Anadolu yıldızları kategorisinde 8/C sınıfı 378 numaralı öğrencimiz Emine Yağmur ECEREL 2. oldu.

May

Okulumuz 7/B sınıfı  öğrencisi Asmin BOLGÜSÜN'ün Okul Müdürümüz Korhan KAYA ve Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Murat ERDEM'in açılışını gerçekleştirdiği sergiyi öğretmen ve öğrencilerimizin beğenisine sunduk.