BALIKESİR / EDREMİT - Göbelezoğlu Ortaokulu

Şbt

Okulumuz rehber öğretmenleri ve öğrencilerimizin katkısıyla farkındalık oluşturmak için hazırladığımız "Akran Zorbalığı" panomuz.

Şbt

Ock

Okumuz Enerji Tasarruf Haftası İlçe Programını yaptı. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yaşar CİĞER ve okul müdürlerimizin katılımı ile yapılan etkinler izlendi.

Ock

Tasarruf Haftası kapsamında okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Murat ERDEM rehberliğinde öğrencilerimizin yaptığı resimler sergilendi.

Ara

Okulumuz rehber öğretmeni İpek Perihan Yıldırım "Mesleki Yönlendirme Sistemi" tanıtım eğitimlerinde Rehber Öğretmenler adına konuşma gerçekleştirdi.

Ara

Rehberlik servisimiz 6 ve 7. Sınıf öğrencilerimize stresle ve zorluklarla başa çıkma grup çalışması yapmıştır. Öğrencilere sertifikaları ve veli mektupları takdim edilmiş, öğretmenlerimize de öğretmen teşekkür mektubu verilmiştir.

Ara

Okullar arası yapılan Taekwando yıldızlar kategorisinde il birinci olan 6/D sınıfımızdan 326 numaralı öğrencimiz İrem TINMAZ'ı tebrik ediyoruz.

Ara

Futbol ve Yakantop turnuvalarında ayrı ayrı birincilik alan 5/D sınıfımızı tebrik ediyoruz.

Ara

Yerli Malı Haftası, 12-18 Aralık tarihleri arasında Türkiye'de tüm okullarda kutlanan belirli günler ve haftalardandır. I. Dünya Savaşı sonrası oluşan ekonomik darboğazın ardından yabancı ülkelere para akışının önünün kesilmesi ve toplumsal tutum bilincinin oluşması amaçlanmıştır.