BALIKESİR / EDREMİT - Göbelezoğlu Ortaokulu

Haz

General Kemal Balıkesir Ortaokulu İngilizce öğretmeni Aslı Tanrıtanır ve Göbelezoğlu Ortaokulu İngilizce öğretmeni Merve Kalender'in proje kurucusu olduğu "Dil köprüdür, bariyer değil" sloganıyla yola çıkılan "English Club" E-twinning projesi tüm hızıyla sürüyor.

Haz

Nisan ayı proje çalışmalarımızda öğrencilerimiz belgesel çekimleri ve düzenlemelerinin yanı sıra çeşitli web araçlarıyla rengarenk etkinlikler yaptılar.

Haz

Projemizin Mart ayı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yeni web araçlarıyla yeni etkinlikler üretiyoruz.

Haz

e-Twinning kapsamında projemiz öğrencileri Şubat ayında bir çok eğlenceli görevi yerine getirirken hem takım çalışmasının öneminin farkına vardılar hem de bir çok web2.0 aracını kullanmayı öğrendiler.

Haz

Havyvanları daha iyi anlamak, onların seslerine kulak vermek ve video/fotoğraf çekim becerilerimizi geliştirmek için belgesel çekimleri yapacağımız projemize başlıyoruz.

Haz

Okulumuz İngilizce öğretmeni Merve Kalender'in  kuruculuğunu yürütmüş olduğu, okulumuzdan 8 öğrencimizin yer aldığı, Balıkesir'den 8, Polonya'dan 1, İtalya'dan 1 ortağı bulunan English Club adlı eTwinning projemiz.

Haz

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Sena AYMAN rehberliğinde öğrencilerimizin dahil olduğu e-Twinning Projesine ait görseller.