BALIKESİR / EDREMİT - Göbelezoğlu Ortaokulu

Mrt

Okulumuz 5.sınıflar arasında yapılan "Yakan Top" turnuvasında 5/B sınıfı birinci olmuştur. Okulumuzu ilçemiz bünyesinde temsil etmeye hak kazanmıştır, 5/B sınıfımıza başarılar diliyoruz.Turnuvaya katılım gösteren tüm sınıflarımıza teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okul Müdürümüz Korhan KAYA tarafından ödülleri verilen Balıkesir Serbest Stil Minikler Güreş Turnuvasında derece alan öğrencilerimizi kutluyoruz.

2. Halil Efe AKGÜN

3.Tuğra AVCI

3.Yasin TEZCAN

Ock

Öğrencilerimiz bugün karnelerini alarak sömestr tatiline girdiler. Başarılı öğrencilerimiz Okul Müdürü Korhan KAYA tarafından ödüllerini aldı. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

Rehberlik grup çalışması yapılan öğrencilerle  dönem sonu kutlaması yapılmıştır.

Ock

Okulumuz öğrencilerinden yıldızlar tekvando müsabakası il birinci olan Sevda Su ARSLAN ve il üçüncüsü olan Emine Yağmur ECEREL'i tebrik ediyoruz.

Ock

Okulumuz öğrencilerinden Ramazan KARAÇAVUŞ Balıkesir'de yapılan okullar arası yıldızlar serbest stil güreş müsabakasında il biricisi olmuştur. Okulumuzu gururlandıran öğrencimizi ve ailesini tebrik ediyoruz.

Ock

3 Ocak tarihinde "BİGEP DENEME SINAVI" yapıldı.

Ara

BİGEP kapsamında Okul Müdürümüz Korhan KAYA başkanlığında, okul zümre öğretmenlerimiz ile birlikte toplantılarımız yapıldı.

Ara

Bigep kapsamında düzenlediğimiz 8.sınıflar Bilgi Yarışmasını, öğrencilerimiz Etkileşimli Tahtalardan ilgiyle izlediler. Başarılı olan 8/C ve katılım gerçekleştiren diğer sınıflarımızı tebrik ediyoruz.